Nieuws

11-01-2018    Vanaf heden hebben we een extra dienstverlening om de administratieve tijd tijdens een behandeling te verminderen. U wordt, indien nodig, via uw eigen mailadres uitgenodigd om een vragenlijst thuis in de vullen die dan automatisch in uw behandeldossier wordt opgeslagen. Hierdoor blijft er meer effectieve tijd om te behandelen en kunnen we de kwaliteit verder optimaliseren.

Ook kunt U vanaf heden bij een nieuwe blessure/klacht zich via deze website, tabblad patiëntenportaal, inschrijven voor een onderzoek/behandeling. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met U op voor een definitieve afspraak.

Zie ook op onze Facebook pagina.     FB_FysiotherapieReyniers

 

 

Wilt U goed verzekerd zijn voor fysiotherapie?

Of kijk op de site zorgverzekeringwijzer.nl

 

Sinds juni zijn wij als praktijk een samenwerking aangegaan met BlessureVrijNederland (BVN). Het doel is om het aantal blessures terug te brengen naast de fysiotherapeutische behandelingen die  U van ons gewend bent. U kunt verdere informatie vinden op  www.blessurevrijnederland.nl en download deze App.

 

Op donderdag 20 april 2017 nemen wij als praktijk deel aan de algemene Fit- en Gezondheidstest voor inwoners van Nistelrode binnen de leeftijdscategorie 70 -80 jaar. Deze zal plaatsvinden in het Cultureel centrum Nesterlé.   Dit betekent wel dat we deze dag een beperkte openstelling hebben in de fysiotherapiepraktijk.

Wij zijn uitermate trots op het feit dat op 08 maart 2017  Mirja Eldijk- van den Merkhof haar studie tot Master Sportfysiotherapeut succesvol heeft afgerond. Hierdoor kunnen de patiënten, die komen revalideren bij Fysiotherapie Reyniers, kwalitatief worden begeleid tot op hun sportniveau.

 

01-01-2017

Tarieven fysiotherapie 2017
nummer Prestatiebeschrijving Prijs
1 Reguliere zitting € 32,50
2 Zitting manuele therapie € 42,80
3 Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek € 54,00
4 Toeslag voor uitbehandeling € 12,90
5 Inrichtingstoeslag € 6,50
6 Screening € 14,00
7 lange zitting voor patienten met complexe en /of meervoudige zorgvragen € 41,00
8 Intake en onderzoek na screening € 40,80
9 Intake en onderzoek na verwijzing € 40,80
10 Telefonisch consult € 13,50
11 eenvoudige korte rapporten fysiotherapie € 16,30
12 meer gecompliceerde tijdrovende rapporten fysiotherapie € 43,80
13 Geriatrische fysiotherapie € 40,00

Nieuwe collega,

Inmiddels werkt Lieke van Zutven sinds mei 2016 in ons team. Zij is een aanwinst en is zich aan het specialiseren tot psycho-somatische fysiotherapeut. Hierdoor kunnen we ook voor deze patiëntengroep een optimale therapie geven.

 

De laatste tijd krijgen we soms afmeldingen via email. Gaarne willen wij u verzoeken de annulering 24 uur van te voren én telefonisch te melden. De gereserveerde tijd zal dan niet in rekening worden gebracht.                                   Bedankt voor uw medewerking.

 

Per februari 2015 heeft Health Center Nistelrode een naamsverandering ondergaan. De nieuwe naam is Conscius Sports. Uiteraard veranderd er niets in de samenwerking tussen Conscius Sports en Fysio- en Manuele Therapie Reyniers B.V.

sports

 

21-07-2014

Als extra service kunt U als patient gebruik maken van de afspraken-app. Hiermee krijgt  U voor een behandeling bij Fysio- en Manuele Therapie Reyniers een aantal herinneringen via uw mobiel dat u een afspraak heeft. Hiervoor dient tijdens het eerste bezoek/intake uw 06-nummer te worden genoteerd, daarna krijgt u een sms met verdere instructies om deze app te downloaden en te activeren. 

15-05-2013

Vandaag is de nieuwe website online gekomen en kunt u daarop een impressie van onze nieuwe praktijk zien. Via de website kunt u ook contact met ons opnemen voor afspraken, en kunt u terecht met al uw vragen.