Mirja van Eldijk- van den Merkhof

Contactgegevens:
Telefoon: 0412-610336
Email: mirja@fysiotherapiereyniers.nl
Werkdagen: maandag, donderdag en vrijdag.

Hoi, mijn naam is Mirja van Eldijk – van den Merkhof. In 2009 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Na mijn studie heb ik eerst een aantal jaren werkervaring opgedaan, waarbij ik gewerkt heb in verschillende praktijken en zorgcentra. In deze periode kwam ik erachter dat ik een grote interesse had in het behandelen van sport gerelateerde klachten.

In februari 2013 ben ik komen werken bij Fysio- en Manuele Therapie Reyniers te Nistelrode en in september 2013 ben ik gestart met de master opleiding musculoskeletale revalidatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze heb ik in maart 2017 afgerond als Master Sportfysiotherapie.

Ook ben ik sinds 2013 lid van het schoudernetwerk zuid oost nederland (SNZON), waarvoor ik verschillende keren per jaar naar lezingen ga wat betreft schouderklachten.

Actief, Leergierig, een doorzetter en creatief zijn eigenschappen die bij mij passen. In mijn vrije tijd vind ik het lekker om te gaan wandelen in het bos en voetbal ik 3x in de week. Daarnaast vind ik het ook leuk om te koken en te knutselen.